Här är du: Start » Nyheter
Shoptime säljer hårförlängning från Hairextensions.se

Hårförlängning på salong - Hairextensions.se

Vem vill inte ha ett riktigt snyggt hårsvall som böljer nedför axlarna? Om man inte har begåvats med den bästa hårkvaliteten av naturen så får man som bekant hjälpa till själv. Och då har vi den ultimata lösningen, nämligen en professionell hårförlängning utförd på salong.

Att göra en hårförlängning på en salong som är proffs på just detta är en enorm skillnad mot att gå till vilken frisör som helst, vi lovar!

Information om hårförlängning:
Vi smälter små slingor av keratinvax med det egna håret. En hel hårförlängning består av 100 st slingor. Det tar ca. 3 timmar och när vi är klara klipper vi in löshåret i det egna håret som man önskar. Denna metod sliter inte på det egna håret, så länge man tar ur håret på rätt sätt med en vätska, en så kallad keratinvaxremover, som gör att vaxfästena kristalliseras och du enkelt kan ta ur slingorna. Man kan ta ur håret själv eller så bokar man en tid hos Hairextensions.se eller annan salong.

Hairextensions.se arbetar endast med äkta hår av finaste Remy-kvalitet. Håret är från Indien och behandlat för att likna vårt nordiska hår.

Hur länge förlängningen håller beror på hur man sköter det, men mellan 2-6 månader, i snitt 4 månader.

Gör så här:
Efter det att du lagt din beställning här på Shoptime så ringer du upp Hairextensions.se på telenr 08-559 24 028 eller 0735-76 17 28. Vid bokningen så kommer du och frisören överens om en salong där hårförlängningen kommer att utföras. Hairextensions.se har ett antal salonger runt om i Stockholm som de samarbetar med och salong kan alltså väljas efter vad som passar dig som kund bäst. Den orderbekräftelse du kommer att få via mail är ditt kvitto som du ska ta med till salongen. Bokning/salongsbesöket måste ske före den 7 mars 2011, dvs du har en månad på dig från och med i dag att få hårförlängningen gjord på en salong.

Om Hairextensions.se:
HairExtensions.se är proffs på hårförlängning! Exklusivt löshår för hårförlängning, clip-ons, keratinslingor av högsta kvalitet samt verktyg & produkter för hårförlängning med äkta remyhår. Vi har både grossistverksamhet och utför hårförlängning och Brazilian frizz-out på salong! 

Läs mer om Hairextensions.se

För att se fler före- och efterbilder kika under fliken Galleri


2011/01/20 Karin Adelsköld skriver ett positivt och roligt inlägg om HairExtension.se efter att ha gjort håret där

Om man ska bli känd måste man ha löshår

 

Om man ska bli känd måste man ha löshår. Så har jag alltid skämtat. Tyckt att det är lite komiskt att tjejer som börjar bli kända genomgår en sån förändring. Först är lite småmulliga, har page och inte helt nya kläder. Så plötsligt, efter de varit på TV några gånger, så är de smala, har låååångt hår, supervita tänder och värsta garderoben.

Men satan. Snyggt är det ju med långt hår, har jag tänkt många gånger. Och igår föll jag för grupptrycket (läs: Ann Söderlund-trycket). Hon har gått till en jättetrevlig tjej som startat upp Hairextensions.se, ett helt eget företag som åker runt på olika salonger och gör exstensions med egenimporterat hår. Och som dessutom har varit och träffat de som säljer håret i Indien. Känns bättre på nått sätt. Att veta att saker och ting går rätt till.

SÅ JAG GJORD’AT!

Jag var så sjukt nervös innan. Man vill ju inte att det ska se ut som en mössboll. Eller som Rapunzel. Eller som en Hollywood fru. Kliar det? Ramlar det av? Kan man hoppa bomben i en bassäng utan att det lossnar? Ja, det får framtiden utvisa. För nu är jag långhårig. Fattas bara det stora kändisskapet nurå (och kläderna, tänderna etc..).

Vad tycks? Får jag bli kompis med Maria Montazami nu?

Och just det, appropå tidigare inlägg, jag betalade för mig..

http://blogg.amelia.se/karin-adelskold/2011/01/20/om-man-ska-bli-kand-maste-man-ha-loshar/


2011/01/18 Katrin Zytomierska gör håret hos Hairextensions.se

Nu gick hon just och jag är fortfarande röd i ansiktet och trött efter mitt dubbelpass, MEN jag är sjukt snygg i håret. Den där blowouten gjorde visst succé. Vi passade på att tjoffa in några extensionspluppar när jag ändå satt där. Bara för att fylla ut lite. Jag kan rekommendera er Beatrice och vi kommer inom snar framtid att ha erbjudanden hos henne på både extensions och blowout på Shoptime. Men om ni vill spana in henne på en gång så finns hon här. Jag fick!http://www.finest.se/userBlog/entry.php?uid=28711&beid=1577936

2010/07/02 Anna Book förlänger håret hos HairExtensions.se

Anna Books blogginlägg om HairExtensions.se

Det är många som frågar mig om det jobbiga faktum att man tappar hår i samband med en GBP och tyvärr så är det ju så i dom flesta fallen :(

MEN, det blir bättre och man får tillbaka håret man måste bara ha lite tålamod och det är inte alltid så lätt… för mig vart det väldigt tufft och känslomässigt jobbigt då jag alltid har haft fantastiskt fint hår.

Sedan vart det ännu jobbigare för mig då jag i höstas drabbades utav mitt Tarmvred och Akutopererades på Mora lassarett och vart liggandes på sjukhus i 1 månad och då fick jag ordentlig näringsbrist….och följden av detta vart att jag tappade otroligt mycket hår & det var allt annat än roligt.

 

Jag fick så mycket vitamintillskott på sjukhuset och merparten var i droppform så du kan själv tänka dig att min näringsbrist var riktigt illa, jag fick flera liter utav den vita, mjölkliknande vitamindroppet och sakta sakta så har mitt hår blivit bättre och bättre och nu har jag det ner till skulderbladen och det är väldigt tjockt och fint i botten och neråt, men det är topparna som fortfarande är lite svaga. Det kommer att ta mer tid och det har jag nu accepterat men jag vet att det kommer bli bättre och bättre om jag inte slarvar med mina vitaminer och framför allt fortsätter att äta BRA MAT med mycket näring!!!

Det är och kommer alltid att vara det viktigaste, vad man äter så glöm inte det ;)

Men nu till saken….sista gången jag hade Extensions under en längre tid var för lite mer än 2 år sen. Undertiden så har jag haft Clip-ons & en typ av halvperuk för att inte nöta för mycket på mitt hår under utväxtperioden och det har funkat bra :)

Men nu var det dags för mig att sätta in lite hår igen….mest för att jag inte vill ha axellångt hår längre utan riktigt långt hår som jag verkligen tycker är så fint! Och genom en vän, Helena. Så lärde jag känna Beatrice som äger & driver www.hairextensions.se och hon hjälpte mig att få det långa hårsvalet jag ville ha, så sagt och gjort jag åkte till henne och på bara ett par timmar så var håret ner till ryggslutet, yiiippppiiiii :)

 

harfix-hos-beatrice-juli-2010-002

Detta är mitt egna hår innan vi satte in extrahåret, och som du ser så når det ner till skulderbladen.

 

harfix-hos-beatrice-juli-2010-033

Och så här fint & långt vart det med Beatrices hjälp :) Visst vart det fint?

 

Resultatet är ju som ni ser helt fantastiskt & jag trivs så bra med det. Jag tycker dessutom att det är så skönt att man behöver inte sätta i så mycket för att det ska bli så fint….jag har vid vissa tillfällen haft 175 - 225 fästen och det är väldigt mycket löshår kan jag säga. Men den här gången vart det ca 120 st och det känns perfekt, för du blandar upp ditt egna hår med det nya och jag ville ju framför allt sätta i extra nu för att jag vill ha långt hår & inte så mycket för tjockleken.

Jag är hur nöjd som helst och vill du veta mer så ska du bara gå in på www.hairextensions.se så finner du all info där och om du bokar en tid hos Beatrice eller nån utav hennes tjejer, så får du som en utav mina läsare här på bloggen ett paket med blingade lösnaglar & ett paket lösögonfransar Gratis!!! Tala bara om att du hittat till HairExtensions.se via min blogg :) Så vill du känna dig lite extra fin? inför ett bröllop, ett jobb eller bara lite allmänt. Då ska du absolut kolla in deras alternativ.

Du kan nå dom på Tel.0735-761728

& på info@hairextensions.se   Lycka till !

 

Nu ska jag packa för vår resa till Spanien, för inatt åker vi tjooohoooo :)

Ha en fin dag & må så gott.

Lev med kärlek Anna.

 

shrek-3-marianne-i-slagsta-mys-tindra-mm-005

Och här ser du, Helena & mig. Vi båda har fått längre hårsval hos Beatrice :) Här på premiären utav Shrek

 

24-timmar-med-djurgarden-lillaskuggan-2010-juli-048

Känns väldigt bra med längden & kvalitén på håret är fantastiskt.

 

vickan-hhp-middag-med-a-g-storstad-mm-037

Och det är lika fint uppsatt som utsläppt, lockigt eller rakt ;)


2010/07/01 Helena förlänger håret hos HairExtensions.se

Helena Puhakka från TV programmet "Ensam mamma söker" förlänger håret hos HairExtensions.se
Pernilla Wahlgren förlänger håret med HairExtensions.se
Pernilla Wahlgren använder HairExtensions clip-ons

Detta skriver Pernilla Wahlgren på sin blogg 8 juli 2009

Hårförlängningstävling!Vinn hårförlängning av hairextensions.se!!!

Nu är det tävlingsdax igen!

Denna gång lottar www.hairextensions.se  ut ett
paket clip-ons i valfri färg!

Jag brukar själv använda deras extensions när jag vill förlänga håret för t ex scenbruk, och jag
tycker att de har den bästa kvalitén. Den färg jag använder för tillfället är nr 6,
mellanbrun, som passar perfekt ihop med min nuvarande hårfärg. Nämligen Garniner Nutrisse Macadamia 5.3! 

Clip-ons är ett enkelt och bra sätt för dig som vill få längre
hår på en minut. Denna hårförlängning är perfekt för dig som inte vill göra
en permanent hårförlängning hos frisör eller helt enkelt bara vill vara
extra snygg vid speciella tillfällen. De gör även hårförlängning på salong.
Kvaliteten är 100 % äkta remyhår.

För att vara med och tävla krävs bara att ni svarar på denna fråga:

Vad betyder Remyrhår?

Maila ditt svar, samt ditt namn och mailadress, och vilken färg på håret du vill ha, till :  info@hairextensions.se

Vinnaren dras om en vecka!

Må bästa man eller kvinna:-) vinna!!!

 

 
Kanske nå´n färg som passar just dig...?!

Kanske nå´n färg som passar just dig...?!

 

Linda Rosing förlänger håret hos HairExtensions.se

Linda Rosing förlänger håret hos HairExtensions

Linda Rosing skriver på sin blogg i september 2008 att hon har förlängt håret hos HairExtensions.se. Färgen hon valde var nr 613, längden 60 cm och metoden var keratinvaxslingor.
"Jag har aldrig tidigare haft hårförlängning, och jag är mycket nöjd med resultatet och kvalitén"